recreatie

Reisverzekeringen, pleziervaartuigenverzekeringen en caravanverzekeringen voor onbezorgde vakanties.

Lekker onbezorgd er even tussenuit. Of dit nu een vliegreis is, kampeervakantie of een boottocht met uw eigen vaartuig, Van der Velde Verzekeringen zorgt ervoor dat u met de juiste verzekeringen op zak naar uw vakantiebestemming vertrekt.

Onbezorgd op vakantie

Uitrusten en genieten staan natuurlijk centraal als u op vakantie gaat. Toch gebeuren er soms onvoorziene gebeurtenissen waar u niet op had gerekend en wat gelijk uw vakantiepret kan bederven.

Een ideale oplossing hiervoor is een kortlopende reisverzekering. Door een reisverzekering af te sluiten bent u verzekerd tegen uitgaven en kosten door een onvoorziene gebeurtenis. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een meer uitgebreide dekking.
Gaat u er vaak even tussenuit? Dan is de doorlopende reisverzekering misschien een voordelige uitkomst voor u.

Interesse?
Voor informatie over de verschillende reisverzekeringen, een uitgebreid overzicht van de dekkingen of een vrijblijvende offerte kunt u contact op nemen met ons kantoor.

Pleziervaartuigenverzekering

Ook op het water kunnen ongelukken gebeuren. Om uw pleziervaartuig hiervoor te verzekeren, zijn verschillende dekkingen mogelijk. De basisdekking is de wettelijke aansprakelijkheid: schade die u toe brengt aan een ander. Daarnaast heeft u de keuze uit o.a.:

  • brand
  • diefstal
  • brand + diefstal
  • Casco

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om te kijken welke dekking er het beste bij u past.

Caravanverzekering

Behalve uw personenauto is het ook verstandig om uw caravan, vouwwagen of stacaravan te verzekeren. Denk bijvoorbeeld eens aan de risico's zoals noodweer, aanrijdingen of diefstal.
Er zijn verschillende mogelijkheden om uw caravan te verzekeren. Dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om te kijken welke dekking er het beste bij u past.

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl