hypotheek surhuisterveen

Hypotheekadvies voor het kopen van een (tweede) huis of woning.

Denkt u aan het kopen van een (tweede) huis of aan het verbouwen van uw huidige woning, dan kan een hypothecaire lening veel van uw persoonlijke wensen een stuk dichterbij brengen.

Een lening moet aansluiten op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. U zoekt een advies dat zich toespitst op uw eigen situatie. Maatwerk dus!!

Een juiste lening is voor u van groot belang. Immers, het aangaan van een hypothecaire verplichting is een verbintenis voor een lange periode. Bij de voorbereiding van een dergelijke transactie worden heel wat persoonlijke zaken behandeld. Terecht dat u dan ook alleen in zee wilt gaan met een gesprekspartner die u het gevoel geeft: 'Dat zit goed'! En dat gevoel kunnen de hypotheekadviseurs van Van der Velde Verzekeringen u geven.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons Dienstverleningsdocument voor hypotheken

 

 

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl