Pensioenen

Eerder stoppen met werken? Uw pensioen goed verzekerd.

Pensioenen zijn erg aan verandering onderhevig. Door crisis, recessie en diverse nieuwe wetten zijn pensioenen de laatste jaren veel in het nieuws geweest. Gegeven blijft dat een pensioen altijd goed geregeld moet zijn. Er leven veel vragen over pensioenen. Veel gehoord zijn deze:

 

  • Heb ik wel of geen pensioengat? Kan ik dat gat dan repareren?
  • Bouw ik wel voldoende pensioen op? Kan dat eventueel worden aangevuld?
  • Hoe kan ik als zelfstandige pensioen opbouwen en wanneer kan ik stoppen?
  • Welke verzekering moet ik sluiten of kan ik beter sparen?
  • Pensioen voor DGA versus eigen beheer?
  • Hoe zit het met de nieuwe Pensioenwet?

Voor een antwoord op deze vragen geven wij u graag advies om een duidelijk beeld te krijgen van uw financiële toekomst.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons Dienstverleningsdocument voor pensioenen

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en wij nemen de mogelijkheden met u door en zoeken, als u dat wenst, een passende verzekering.

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl