Het kantoor van Van der Velde Verzekeringen nabij het Torenplein in Surhuisterveen

Uw verzekeringen onder een dak. Persoonlijk en betrouwbaar advies.

Bij Van der Velde Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en spaar- en beleggingsproducten. We zijn een betrouwbaar, betrokken en deskundig tussenpersoon. Bij ons is er ruimte en tijd voor persoonlijk contact. Ook bij schade helpen wij u verder.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een perfect advies geven over verzekeringen die bij u passen. We hebben contact met diverse gerenommeerde maatschappijen en daardoor kunnen wij een voor u optimaal pakket samen te stellen. Uiteraard kunt u rekenen op de scherpste premies.
 

Lees meer over onze particuliere verzekeringen:


Indien u meer informatie wenst over alle zakelijke verzekeringen, zoals onder andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, neem dan contact op met ons kantoor.
 


 

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl